Your address will show here +12 34 56 78
Mogelijkheden

Over mij

Hoi! Mijn naam is Wytze Loos, 25 jaar, geboren in Roelofarendsveen en nu woonachtig in Zoeterwoude. Na mijn opleiding mediavormgeving aan het Media College in Amsterdam ben ik de avond studie tot Art Director gaan volgen aan de Junior Agency (voorheen Junior Academie voor advertising) waar ik in 2017 ben afgestudeerd. Ik help je graag bij het bedenken en ontwerpen van creatieve communicatie-uitingen. Zoals het bedenken en ontwerpen van huisstijlen, flyers en posters voor evenementen en het uitwerken van online & offlice reclame-uitingen

 

Ik werk graag in teams maar ook zelfstandig en ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen!

Samenwerken met
kleine en grote ondernemers

Als freelance vormgever heb ik al voor (en met) een hoop verschillende mensen en bedrijven mogen samenwerken. Hierdoor heb ik een hoop kennis opgedaan, en heb ik leuke en interessante ondernemers leren kennen.

 

Zo maakte ik logo’s voor startende ondernemers tot een terugkerend magazine voor internationale bedrijven. Ook werkte ik aan een huurboek voor de verhuur markt en dacht ik mee aan het uitwerken van concepten. Verkocht ik T-shirt met eigen bedachte opdruk en regelde ik de promotie artikelen voor meerdere bedrijven. Ook verzorgde ik de beursdeelname voor Eekels Pompen en RECO Hoist nationaal en internationaal. Hier komen mijn organisatorische en gestructureerde werkwijze goed van pas.

 

Kortom, een breed aanbod van verschillende werkzaamheden.

Wytze Loos

Creatief Marketeer

Meer informatie?

Voor meer informatie, een mogelijke (freelance) samenwerking of een kennismakingsgesprek kan je altijd contact met mij opnemen! Vragen mag en kan altijd. Ik vertel je graag meer over mijn werk en werkwijze. Neem gerust contact op of vraag een offerte aan.

Direct Contact

Ik ben bereikbaar op 06 18 02 28 48 voor al uw vragen! Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om contact te zoeken via info@wytzeloos.nl

Van Wytze

Dorpsstraat 19B

2381 EK Zoeterwoude 

E. Info@wytzeloos.nl

M. 06 18 02 28 48

Zakelijk

Kvk:   61700665

BTW: NL215764742B01

Bank: NL67RABO 0192 3732 26