Your address will show here +12 34 56 78
Apple Bandit

Apple Bandit

Klant

Junior Agency i.s.m Sunshine & sausages

Opdracht

Ontwikkel een activatie rondom de harvest periode (appeloogst). De activatie richt zich op de totale cider categorie incl. de verschillende merken maar met de focus op apple bandit als hoofdmerk. De activatie moet voldoende body hebben om in te zetten in de verschillende verkoop & communicatie kanalen.

Concept

Heel Nederland proeft ‘cider’, dat was de uitdaging van vorig en ook dit jaar voor Apple Bandit. Om zo veel mogelijk mensen te laten proeven met Apple Bandit, is de Apple Ciderie in het leven geroepen. Apple Bandit is bij de mensen in horeca en in de winkels nog niet zo bekend. En Daarom brengen wij het juist naar de mensen toe. Er komt een live Ciderie op verschillende locaties in het land, zoals Amsterdam, Breda, Utrecht en Eindhoven. Grote steden waar veel winkelend publiek is, en veel horeca in de omgeving. Rondom deze Ciderie lopen promotie dames, geheel gekleed in Apple bandit style, rond met appels met daarop de locatie van de Ciderie. Na het uitdelen van deze appels is het de bedoeling dat de doelgroep (de niet hardcore bierdrinkers, jong werkende van vrijgezel tot young family met een gemiddelde van 30 jaar) naar deze Ciderie gaan om hier het hele proces mee te maken van Cider. En om uiteraard dit knisperfrisse drankje te proberen.

Ook worden er in de steden appels uit gedeeld met locaties van ‘Heineken café’s. Hier krijg je het tweede ‘cider’ drankje gratis. Om de doelgroep nog meer aan te spreken buiten de horeca om. Zijn er in de winkel displays die het proces van Cider uitleggen. Om nog meer nadruk te leggen op de verschillende smaken en soorten van cider. Kan je in de winkel je een ‘proefpakket’ aanschaffen. Hier zitten o.a Old Mount Cider, Blind Pig, Bulmers en Apple Bandit in. Hierbij heeft de verpakking de uitstraling van Apple Bandit, zodat er eerder een link wordt gelegd tussen Cider en Apple Bandit. Lekker proeven dus!

Vind je alleen proeven niet leuk, of wil je graag met andere mensen dit genot delen. Dat kan via de social media kanalen Facebook en Instagram. Hier wordt het maak proces van Cider d.m.v afbeeldingen en video’s van de Ciderie nog eens haarfijn uitgelegd. En daarnaast kan je door het taggen van 5 vrienden op Facebook, een heerlijke ‘Cider Herfst Borrel’ winnen. Want wij willen mensen nieuwsgierig maken om Apple Bandit te proberen. En dat doen wij door de mensen zo vaak mogelijk de kans te geven om Cider te proeven.


More Projects